Onze story voor bewuste vrouwen

Onze Story

Als vrouw ben je je bewust van je positie in de maatschappij. Je hebt een spilfunctie en je bent een voorbeeld voor anderen als vrouw, partner, moeder, dochter, vriendin, collega. Jij hebt een impact op je omgeving. Je voelt je verantwoordelijk voor het doorgeven van gedegen waarden. Eén daarvan is de goede en verantwoordelijke verzorging van je lichaam, zowel inwendig als uitwendig. Dat kan als je zelf die mooie, gezonde, verzorgde uitstraling hebt. 

Founder Alphalady Vegan Cosmetics

Bewuste vrouwen

Mijn naam is Jennifer Eudoxie Rieskin en ik weet dat je graag verzorgd voor de dag komt. Zowel in je persoonlijke omgeving als op je werk; een stralende vrouw is een zelfverzekerde vrouw. Bovendien ben je een bewuste vrouw en wil natuurlijke verzorgings-producten gebruiken, daarom kom je op de site van Alphalady. Je weet dat je een mooie huid hebt, maar het komt niet tot zijn stralende recht. Dit komt doordat je nog niet de juiste natuurlijke huidverzorging en de juiste behandeling hebt voor jouw huid. Ik was jou, maar ik heb door gedegen research de oplossing gevonden en die ga ik met jou delen. Volg mij en ontdek de diepere schoonheid van jouw huid.

 

 

 

onze story voor bewuste vrouwen

Ik word vaker gevraagd welke verzorgingsproducten ik gebruik, omdat mijn huid zo egaal en gezond is. Ook mijn leeftijd (1962) is er niet van af te lezen. Dit is zeker niet altijd zo geweest.  Moe van de vele crèmes die ik uitprobeerde, maar die niet deden wat ze beloofden en waar mijn huid vaker allergische reacties op kreeg. Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en ben gaan bestuderen waaruit crèmes bestaan en hoe de huid is opgebouwd. Ik kwam er achter dat er bijna geen merken zijn die geen chemische ingrediënten gebruiken. Daarnaast is er in de samenstelling van crèmes vaak geen goede balans tussen hydratatie en voeding. Het is dus niet vreemd dat zoveel vrouwen niet helemaal tevreden zijn over hun verzorgingsproducten. Onze story voor bewuste vrouwen

Steeds meer vrouwen vroegen of ik ook voor hun huid een verzorgingscrème wilde maken. Nu maak ik, op verzoek van deze vrouwen met alleen maar natuurlijke ingrediënten, professioneel verpakte en Europees goedgekeurde verzorgingsproducten. Mijn doel is verzorgingsproducten samen te stellen die de huid niet alleen goed voeden en hydrateren, maar echt alles bevatten wat de huid nodig heeft. Alle ingrediënten die ik gebruik zijn ECOCERT goedgekeurd en proefdiervrij.

Zo ontstond Alphalady! Toegewijd aan een stralende en gezonde, natuurlijke verzorging van jouw huid. Inmiddels maken wij onder de naam AlphaMan ook cosmetica voor mannen en onder de naam AlphaNature gender neutrale cosmetica.

Onze story voor bewuste vrouwen

Duurzame cosmetica. Zowel de ingrediënten als de bedrijfsvoering.